Recensies

Home  >>  Recensies

Recensies

Topper!

5,0 rating

Del Lago weet zich goed te onderscheiden van andere scholen die Spaans aanbieden. Ik heb in het verleden tot 2x toe een poging gedaan om Spaans te leren bij andere taalscholen, waarbij ik al vrij snel afhaakte of de cursus niet afmaakte. Ik wilde dit zo graag leren, omdat mijn vriend Spaans is en wij regelmatig bij mijn schoonfamilie in Spanje komen. Begin dit jaar heb ik het daarom toch maar weer opgepakt. Bij Del Lago ben ik blijven hangen, omdat ik mij daar het meest prettig bij voelde. De groepen zijn klein en je krijgt daarom veel aandacht. Er is ook voldoende ruimte voor al jouw vragen. De docente is een native speaker, maar ze weet alles heel goed en duidelijk uit te leggen in het Nederlands. Ik las op deze website dat Del Lago de luxe versie van Spaans leren aanbiedt en dat is zeker niet gelogen! Niet alleen door de manier van lesgeven, maar alles daar omheen. Je krijgt bijvoorbeeld altijd een kopje thee of koffie aangeboden voordat de les van start gaat en je huiswerk wordt door de docente zelf nagekeken i.p.v. dat je lesmateriaal meekrijgt waarin de antwoorden achterin staan. Leuk, maar dan krijg je geen feedback. Bij Yvette gebeurt dat wél! Als je voor Del Lago kiest, krijg je zeker geen spijt!

Linda uit Krimpen a/d IJssel

Muy contento!

5,0 rating

Mijn man en ik hebben met veel plezier 3 cursussen bij Ivette gevolgd. We keken elke week weer uit naar de les. Het was altijd gezellig en de manier waarop Ivette les geeft is zeer aangenaam. Ze is heel geduldig, let goed op de uitspraak en weet het altijd gezellig te maken door haar humor en de huiselijke sfeer.
Is er een cursist die het niet helemaal goed begrijpt, dan neemt zij de tijd tijdens of na de les, zodat de lesstof voor iedereen duidelijk is.
Je kan ook voor (huiswerk)vragen altijd bij haar terecht en zal ook snel antwoord geven.
Del Lago is een absolute aanrader voor iedereen die de taal eigen wil maken! Wij hebben er nog steeds profijt van!
Nogmaals bedankt, Ivette!

Willem en Corrie

Dikke aanrader!

5,0 rating

Mijn dochter van 5 heeft nu 4 lessen gehad en ze vindt het echt superleuk, zingt al weken een Spaans liedje dat ze heeft geleerd en begroet de juffrouw op haar ‘gewone’ school in het Spaans. ?
Wij hebben haar op Spaanse les gedaan omdat ze een Spaanse achtergrond heeft en mijn Spaans niet voldoende is om het fatsoenlijk over te brengen. Maar het is gewoon een ontzettend mooie taal, altijd handig om het te kunnen aangezien het een wereldtaal is. En de dame die deze les geeft doet dit ontzettend goed en op een hele speelse manier, afgestemd op jonge kinderen, zodat ze goed gemotiveerd en enthousiast blijven.
Een dikke aanrader! ?

Miranda Ruijgrok Valle

Blij mee!

5,0 rating

De comninatie van een warme en comfortabele sfeer met een vurige en bevlogen docente, waarbij de manier waarop ze lesgeeft haar heel natuurlijk afgaat, heeft ons doen overtuigen om ook de vervolgcursus bij haar te volgen!

Heidi Broekman

Muy bien!

5,0 rating

Ik heb zelf veel moeite met grammatica. Ooit heb ik een cursus in Dordrecht proberen te volgen, maar na twee lessen te hebben gehad, was ik daar klaar mee. Helaas ging het mij daar te snel. Yvette weet het allemaal heel fijn uit te leggen en heeft veel geduld. Ze heeft ook de gave om het niveau in de groep mooi in balans te houden. Niveauverschil blijf je altijd houden in een groep, maar zij weet daar zo goed mee om te gaan! Omdat ik veel moeite heb met de begrippen van grammatica, heeft ze een keer na de les tijd voor mij genomen, zodat ik dit beter ging begrijpen. Bij Yvette ben je niet een van de zoveel leerlingen, ze wil dat je het écht leert en daar neemt ze ook de moeite voor! Ik blijf het erg moeilijk vinden, hoor!

Anoniem

Laat een reactie achter

-->