Voorbereiding DELE examens

Home  >>  Voorbereiding DELE examens

Voorbereiding DELE examens

DELE betekent Diploma de Español como Lengua Extranjera, of ‘Diploma Spaans als een Vreemde Taal’. Het doel van de voorbereiding is de kandidaten die mee willen doen met het examen Spaans te voorbereiden. De docente zorgt tijdens de privélessen ervoor dat je goede resultaten behaalt en een officieel, internationaal erkend diploma behaalt.

Dit diploma bewijst dat de bezitter over voldoende taalkundige vaardigheden beschikt om dagelijks veelgebruikte uitdrukkingen te kunnen begrijpen en toepassen in welk Spaanstalig land dan ook. De DELE diploma’s zijn de enige officiële diploma’s met een internationaal karakter die de kennis en beheersing van de Spaanse taal bewijzen en die namens de Spaanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport door het Instituto Cervantes worden toegekend.

DELE examens worden georganiseerd door Instituto Cervantes.

Internationale erkenning

De DELE diploma´s worden wereldwijd erkend door particuliere ondernemingen, de kamers van koophandel en door zowel particuliere als openbare onderwijsinstellingen. Het is van belang om te benadrukken dat het DELE diploma vooral nuttig is voor gebruik in het onderwijs en voor het vinden van werk.

Duur: minimaal 5 lessen van 60 minuten

Prijs: € 115,-

Op al onze cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

-->